bouillons

SELSKABER

Vi kan rigtig godt lide at tage imod selskaber på Bouillon.

Vi har bare et par praktiske foranstaltninger, der skal få det hele til at spille, når I kommer mere end 10 personer på én gang:

  • I skal forudbestille jeres mad 7 dage inden jeres besøg (reserverer I mindre end 7 dage før jeres besøg, afgives bestillingen ved booking).
  • Gæsteantallet skal bekræftes ca. 36 timer inden besøget via den bekræftelses-sms, som I modtager.
  • Alle skal vælge samme menuløsning (se mere nedenfor).


I har 4 muligheder som gruppe: 3 forudbestemte menupakker med varierende indhold og pris eller jeres egen unikke pakke. Se de forskellige pakker nedenfor.


Et par andre praktikaliteter, som gælder, uanset hvor mange I kommer:


  • Hvis I kommer til frokost, har I bordet i 1 time og 30 minutter.
  • Har I booket en middag om aftenen, er bordet jeres i 1 time og 45 minutter.
  • Et barn i højstol er også en gæst og tæller derfor med i selskabet.
  • Uanset hvor mange gæster I er, så kan vi højst splitte regningen i to dele.

bienvenue!

MENULØSNINGER

SE ALLE FORUDBESTEMTE MENUER HERUNDER

Express Menu - 2 retter

Vælg hovedret – alle i selskabet skal vælge det samme.

Hovedret:

Fish and chips med sauce tartare

eller

Rørt tatar med pommes frites


Dessert:

Crumble med rabarber


Hertil surdejsbrød & Bretagne-smør


Drikkevarer:

1 glas Sauvignon Blanc (12,5 cl)

Vand m/u. brus

2 retter, brød med smør & drikkevarer

169 kr. pr. person.

Bouillon Menu – 3 retter

Vælg hovedret. Alle i selskabet skal vælge det samme.

Forret:

Cremet rillette af bagt og varmrøget laks


Hovedret:

Coq au Vin

eller

Bars med ratatouille


Dessert:

Mousse au chocolat med praliné


Hertil surdejsbrød & Bretagne-smør


Drikkevarer:

1 glas Sauvignon Blanc (12,5 cl)

2 glas Merlot (25 cl)

Vand m/u. brus


3 retter, brød med smør & drikkevarer

264 kr. pr. person.

Paris menu – 3 retter

Forret:

Fransk løgsuppe


Hovedret:

Steak frites med kryddersmør à la maître d’hôtel


Dessert:

Crème brûlée


Hertil surdejsbrød & Bretagne-smør


Drikkevarer:

1 glas Petit Chablis (12,5 cl)

2 glas Bourgogne Pinot Noir (25 cl)

Vand m/u. brus


3 retter, brød med smør & drikkevarer

352 kr. pr. person.

L’Unique Menu

Vælg forret, hovedret og dessert fra menukortet. Alle i selskabet skal vælge det samme.

Drikkevarer kan forudbestilles eller bestilles på dagen – fælles eller individuelt.


Kuvertprisen beregnes ud fra menu- og drikkekortets gældende priser.

Surdejsbrød og Bretagne-smør er inkluderet i prisen.

Bouillon KØBENHAVN

Solbjergvej 3

2000 Frederiksberg

frederiksberg@restaurantbouillon.dk

Bouillon AARHUS

Europaplads 2

8000 Aarhus

aarhus@restaurantbouillon.dk

Bouillon ODENSE

Gråbrødrepassagen 12

5000 Odense

ODENSE@restaurantbouillon.dk


Åbningstider

alle ugens dage FRA KL. 11.30 TIL 23.00