Spørg Bouillon

Frequently asked questions

Find svar på de mest almindelige spørgsmål her. Skriv til os, hvis du stadig er i tvivl om noget.

Bordbooking

Al henvendelse vedr. booking af bord (med undtagelse af selskaber på over 10 personer) samt aflysninger foregår via vores bordbookingsystem:

Ved forsinkelse på mere end 15 minutter forbeholder vi os retten til at give bordet til andre gæster. Vi prøver gerne, men det er ikke sikkert, vi kan forlænge din seating i den anden ende. Det betyder, at kommer du 10 minutter for sent, går de minutter som udgangspunkt tabt. Det klogeste er at komme til tiden.

 

Vi har ingen ventelister, man kan skrive sig på, men vi holder hver dag en del borde fri til impulsive gæster, der kommer tilfældigt forbi. Det betyder ikke, at der ikke kan være lidt ventetid alligevel. Vi kan ikke love, vi finder et bord til jer, men vi lover, at vi prøver.

 

Vores bedste råd, hvis du vil være sikker på et bord: Book i god tid.

Mad

Vi har desværre ikke mulighed for at tilberede specielle menuer, men vi fremsender gerne en oversigt over vegetarretter og liste med allergener, hvis du ønsker det.

 

Spørgsmål til menuen skal gå direkte til restauranten.

Små gæster

Vi har ingen børnemenu, men små gæster er velkomne. Husk bare, at børn også er mennesker, og derfor skal du også reservere plads til dem.


Bouillon har et puslebord, og der kan anmodes om højstol, når du booker bord.


Det er desværre ikke tilladt at have barnevognen med i restauranten, men den kan stå udenfor, mens I spiser – dog ikke på terrassen, hvor vi har udeservering.


Vi sidder tæt i restauranten, så vi kan ikke garantere, vi har plads til babyer i voksiposer, lift eller lignende. Husk at notere det til os, når du reserverer bord.


Vi tager ikke imod hunde i restauranten – heller ikke selv om de bittesmå og musestille. De kan heller ikke opholde sig på terrassen, mens du spiser.

Selskaber

Selskaber på over 10 personer skal forudbestille maden. Bestillinger skal gå direkte til restauranterne på Frederiksberg, i Aarhus og Odense.

Udfyld venligst dette forudbestillings-ark, og sende det efterfølgende til:

Frederiksberg: FREDERIKSBERG@RESTAURANTBOUILLON.DK

Aarhus: AARHUS@RESTAURANTBOUILLON.DK

Odense: ODENSE@RESTAURANTBOUILLON.DK

Vi bliver indimellem spurgt, om ikke ”vi kan lave en god pris” til selskaber. Prisen er allerede god, og den er den samme for alle. Derfor laver vi ikke tilbud eller pakkeløsninger til selskaber.

 

Selv om det kunne være festligt, lukker vi ikke restauranten ned for at holde private selskaber som bryllup, barnedåb, konfirmationer og firmafester. Det betyder heldigvis ikke, at et brudepar med følge fra rådhuset eller en flok barnedåbsgæster ikke er velkomne – besøget foregår bare på normale vilkår. Husk at bestille bord her:

Vi glæder os til at se dig

à bientôt!

Bouillon

Bouillon KØBENHAVN

Solbjergvej 3

2000 Frederiksberg

frederiksberg@restaurantbouillon.dk

Bouillon AARHUS

Europaplads 2

8000 Aarhus

aarhus@restaurantbouillon.dk

Bouillon ODENSE

Vestergade 49

5000 Odense

ODENSE@restaurantbouillon.dk


Åbningstider

alle ugens dage FRA KL. 11.30 TIL 23.00