Vi har et par praktiske foranstaltninger, der skal få det hele til at spille, når I kommer mere end 10 personer på én gang:

MENULØSNINGER
SE ALLE FORUDBESTEMTE MENUER HERUNDER

Hovedret:
Friteret mørksej med pommes frites og sauce tartare
eller
Rørt tatar med pommes frites
Dessert:
Crumble med æble
Hertil surdejsbrød & Bretagne-smør
Drikkevarer:
1 glas Sauvignon Blanc (12,5 cl)
Vand m/u. brus
2 retter, brød med smør & drikkevarer
169 kr. pr. person.
Forret:
Cremet rillette af bagt og varmrøget laks
Hovedret:
Andeconfit med cremet kartoffelgratin à la dauphinoise
eller
Skaldyrsbisque med bagt mørksej, porrer og fennikel
Dessert:
Mousse au chocolat med praliné
Hertil surdejsbrød & Bretagne-smør
Drikkevarer:
1 glas Sauvignon Blanc (12,5 cl)
2 glas Merlot (25 cl)
Vand m/u. brus
3 retter, brød med smør & drikkevarer
264 kr. pr. person.


Forret:
Fransk løgsuppe
Hovedret:
Steak frites med kryddersmør à la maître d’hôtel
Dessert:
Crème brûlée
Hertil surdejsbrød & Bretagne-smør
Drikkevarer:
1 glas Petit Chablis (12,5 cl)
2 glas Bourgogne Pinot Noir (25 cl)
Vand m/u. brus
3 retter, brød med smør & drikkevarer
352 kr. pr. person.
Drikkevarer kan forudbestilles eller bestilles på dagen – fælles eller individuelt.
Kuvertprisen beregnes ud fra menu- og drikkekortets gældende priser.
Surdejsbrød og Bretagne-smør er inkluderet i prisen.
