Hold nytår på
bouillon
Der købes billet til nytårsmiddagen på forhånd via Madbillet.
Der er først til mølle.
Vi starter med velkomst-champagne og snacks mellem 17.30 og 18, hvorefter man sætter sig til bords. Vi har valgt hvidvin og rødvin, som passer til maden, så alt er med i prisen. Kl. 22 slipper vi jer ud i byen, så I kan nå at finde frem til mere fest og fyrværkeri.
bouillons
DKK 695 per person
inkl. velkomst-champagne, snacks & 4-retters menu med vin og vand ad libitum
Surdejsbrød med smør fra Bretagne
Saltede nødder & oliven
Champagne Moët et Chandon Impérial
Cremet lakserillette af bagt og varmrøget laks med sprøde salater og dild
Chardonnay, Pays d'Oc
Skaldyrsbisque med mørksej, porrer og fennikel
Chardonnay, Pays d'Oc
Tournedos af oksemørbrad, pommes Anna, haricots verts og rødvinssauce
Merlot, Pays d'Oc
Gâteau au chocolat med vaniljeis og syltede blommer
Jurançon, Sud-Ouest
Nytår på Bouillon starter kl. 17.30 og slutter 22.00
Der er mulighed for tilkøb af kaffe, drinks mv.